30.11.2018Møde & Event News

Ny chef for Avenue Hotel Copenhagen

Boutiquehotelkæden Brøchner Hotels har sat en ny General Manager i spidsen for det 3 stjernede hotel.

Hotelkæden Brøchner Hotels har rekrutteret internt og gør Vicky Maahr Hansen til Hotel Manager på Avenue Hotel i København. Vicky Maahr Hansen tiltræder den nye stilling 1. december 2018. I oktober udnævnte Brøchner Hotels tidligere Hotel Manager på Avenue Hotel Copenhagen, 31-årige Pardis Kaskin, som ny General Manager på hotelkædens 5-stjernede boutique hotel, Hotel Herman K.

Tidligere Food & Beverage Manager, Vicky Maahr Hansen, tiltræder 1. december 2018 som Hotel Manager på Avenue Hotel Copenhagen. Vicky er uddannet tjener og har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen i mange år. Hendes fokus har altid været at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau, hvilket har ført til ansættelser som både Supervisor og Restaurant & Roomservice Manager.

Et mødested for hele byen

Den nye hotelchef fortæller, at det for hende er vigtigt, at hotellets gæster fortsat får en god oplevelse, men også at hotellets naboer ved, at de er velkommen og kan holde arbejdsmøder eller besøge baren, loungen og gårdhaven med venner, familie og kollegaer.

"Mange tænker på hoteller som et sted, der kun er for overnattende hotelgæster, men Avenue Hotel er et sted for alle. Derfor har vi hver fredag et åbent og gratis event ’Beats & Bubbles’ og tilbyder alle ugens dage byens mest fair priser på bobler”, siger Vicky Maahr Hansen. "Mange tror, at priserne i en lobbybar er højere end i barer, der ikke er på hoteller. Det er langt fra tilfældet på Avenue Hotel Copenhagen. Vores passion er bobler og den vil vi gerne dele med alle gæster," siger hun.

Brøchner Hotels Brøchner Hotels har sammenlagt 555 værelser fordelt på snart 6 boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Astoria og Hotel Astoria. I januar 2019 åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutique hotel i de Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 155 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse, som er åben for alle.

Se mere om Avenue Hotel Copenhagen


?