08.02.2018Møde & Event News

Ny chef på Comwell

Comwell Sorø har ansat Ninna Stæhr som hotelchef fra 1. februar. Hun afløser Christina Torp, der nu bliver direktør på et jysk strandhotel.

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp. Hun overtager stillingen efter Christina Torp, der skal være hoteldirektør for Strandhotellet Blokhus.

Ninna Stæhr har tidligere været restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg og kommer senest fra et job som hotelchef på Himmerland Golf og Spa Resort. Hun er uddannet tjener og oplevelsesøkonom og har siden taget en HD i Organisation og Ledelse. I 2007 tiltrådte hun som restaurantchef på Restaurant SULT i København og siden på Tisvilde Bistro og Comwell Hvide Hus Aalborg.

Står bag et stærkt, grønt madkoncept

Da Ninna Stæhr var ansat på Comwell Hvide Hus Aalborg i 2014-2016, var hun med til den store ombygning af hotellet men og til at skabe et stærkt madkoncept, der stadig kendetegner Comwell Hotels. De erfaringer kommer til gavn for Comwell Sorø, der har egen vinmark og driver Restaurant Solaris med fokus på økologiske og lokale råvarer.

“Comwell Sorø kan noget helt specielt og rummer en smuk og historisk sjæl. Den sjæl skal endnu mere frem i lyset og være med til at skabe den gode historie om stedet sammen med nye tiltag. Jeg tager imod udfordringen med gå-på-mod, vilje og styrke til at bidrage til et godt lokalt og regionalt samarbejde. Det fortjener både hotel og medarbejderne, som har været en del af huset i mange,” siger Ninna Stæhr.

Se mere om Comwell Sorø


?