12.04.2018Møde & Event News

Ny direktør for 2 Scandic hoteller

Ole Høgh skifter fra at være salgsdirektør hos Radisson Hotel Group til at stå i spidsen for 2 sjællandske hoteller.

Med udgangen af april måned stopper Ole Høgh som salgsdirektør for Radisson Hotel Group og skal fremover være direktør for Scandic-hotellerne i Roskilde og Ringsted.

Fra SAS trainee til hoteldirektør

”Jeg har haft 12 fantastiske år hos Radisson, hvor jeg har arbejdet med det kommercielle, men nu har jeg sagt ja til muligheden for at skifte til det operationelle og blive en del af den spændende udvikling Scandic er i,” siger Ole Høgh til StandBy. ”Jeg har altid haft respekt for den professionelle måde, Scandic opererer på, og da jeg har haft en drøm om at blive hoteldirektør sagde jeg ja, da muligheden bød sig. Det er første gang, jeg skal være hoteldirektør og jeg glæder mig til at blive en del af Scandic og sammen med mine kommende kolleger fortsætte med at skabe fantastiske gæsteoplevelser på begge hoteller." Ole Høgh er uddannet som trainee i flyselskabet SAS, hvorfra han i 2005 kom til hotelgruppen Radisson, som SAS tidligere var medejer af.

4 nye hoteller på vej

Scandickæden omfatter foreløbig 25 hoteller, og der er yderligere 4 på vej, ét ved havnen i Aarhus og 3 i København: Scandic Kødbyen, Scandic CPH Airport og Spektrum ved Kalvebod Brygge; sidstnævnte bliver med 632 værelser det største hotel i Scandic-koncernen. Kilde: StandBy.

Se mere om Scandic Hotels


?