22.02.2019Møde & Event News

Ny direktør for Brøchner Hotels

Valget er faldet på Nickolas Krabbe Bjerg, der senest kommer fra en stilling som administrerende direktør i kaffebarskæden Espresso House.

Nickolas Krabbe Bjerg bliver adm. dir. hos Brøchner Hotels fra april. Han har sin erfaring inden for oplevelses- og servicefaget fra Espresso House, Tivoli samt Scandic Hotels.

"Fra 2011 til 2019 er Brøchner Hotels vokset til 6 boutiquehoteller i København. Med Nickolas' erfaring inden for branding og drift og ikke mindst hans ledelsesstil mener vi, at han er det helt rigtige match til at fortsætte vores ambitiøse udvikling, som på sigt også skal favne vores ønske om at blive internationale," siger Søren Brøchner-Mortensen, der er ejer af hotelkæden og en del af ledelsen med ansvar for projektudvikling.

Om Brøchner Hotels

Hotelkæden har sammenlagt 555 værelser fordelt på hotellerne: Hotel Ottilia, Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria - alle med central beliggenhed i København.

Brøchner Hotels udvider i 2020 porteføljen med et nyt hostel koncept, når kæden åbner et boutique hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Kilde: Pressemeddeles.

Læs mere om Brøchner Hotels


?