24.04.2019Møde & Event News

Ny direktør på Sostrup

Lone Andresen er ny direktør på Sostrup Slot & Kloster. Hun kommer senest fra Huset-Middelfart.

Lone Andresen er pr. 1 april ansat som direktør, der skal styrke, udvikle og intensivere bla. salg- og marketingsindsatsen, samt driften på Sostrup Slot & Kloster. Lone Andresen er et kendt ansigt i mødebranchen gennem de sidste 25 år.

"Jeg glæder mig til at byde ind med min erfaring og tage mig af de mange nye og spændende udfordringer, sammen med mine fantastiske medarbejdere. Jeg glæder mig til at se,hvilken retning vi sammen kan løfte Sostrup Slot & Kloster til," siger den nye direktør.

Gastronomien, historierne og omgivelserne

"Sostrup er en perle i sig selv med masser af sjæl og historie. Omgivelserne betyder meget. Sostrup er unik og byder på rigtig mange anderledes muligheder, når vi snakker konferencer, møder og arrangementer for virksomheder. Jeg har arbejdet på smukke steder tidligere og ved, at det betyder meget for mødedeltagerne, at gastronomien, historierne og naturen omkring stedet er i orden, når man skal bruge tiden uden for sin vante hverdag,” siger Lone Andresen.

Sostrup Slot & Kloster er et både internationalt, nationalt og lokalt forankret mødested, der opmuntrer til refleksion gennem unikke, mærkbart berigende oplevelser året rundt.

Se mere om Sostrup Slot & Kloster


?