13.12.2018Møde & Event News

Ny direktør til Himmerland Golf & SpaResort

Mark Bering overtager ansvaret for Himmerland Golf & Spa Resort fra det nye år og afløser dermed Lars Larsens søn, som midlertidigt sad på stolen.

49-årige Mark Bering bliver 1. januar direktør for Himmerland Golf & Spa Resort. ”Det er et job, jeg glæder mig meget til. Der findes utrolig få steder, der har så mange muligheder som Himmerland Golf & Spa Resort, og mit nye job bliver vanvittigt interessant,” Mark Bering.

Mark Bering kommer fra en stilling som regionsdirektør/ General Manager i First Hotels med ansvar for 7 hoteller i Danmark og Sverige. Før det var han General Manager på Hotel Hvide Hus i Aalborg.

Dyne-Larsen glæder sig

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Lars Larsen, glæder sig ligeledes til, at Mark Bering indtræder som direktør. ”Vi har taget os god tid for at være sikre på at finde den helt rigtige til jobbet. Jeg er ikke i tvivl om, at Mark vil være i stand til at løfte opgaven, og jeg ser frem til vores samarbejde,” siger Lars Larsen.

Han sender samtidig en tak til sin søn, Jacob Brunsborg, der påtog sig rollen som midlertidig direktør fra 10. september i år og frem til Mark Bering tiltræder den 1. januar. ”Jeg er glad for, at Jacob påtog sig opgaven. Det gjorde det muligt at bruge den nødvendige tid til at finde den helt rigtige til at stå i spidsen for Himmerland Golf & Spa Resort for fremtiden,” siger Lars Larsen. Kilde: Pressemeddelelse.


?