06.08.2019Møde & Event News

Ny Event Manager i Arena Hillerød

Ann-Britt Thorndal skal arbejde med events og partnernetværk for bl.a. Arena Hillerød. Det nye multihus på 8.800 m2 indvies den 7. januar.

Ann-Britt Thorndahl skal arbejde med events og partnernetværk i FrederiksborgCentret i Hillerød. Hun bliver ansvarlig for styringen af Nordsjælland Håndbolds erhvervsnetværk og skal også arbejde med events og partnernetværk i Arena Hillerød; et multihus på 8.800 m2, som indvies 7. januar. Ann-Britt Thorndahl kommer fra FOSS Analyticals A/S i Hillerød og har 15 års erfaring med marketing og eventarbejde.

Ny salgsleder

Tia Daniels er startet samme sted som salgsleder for konferencer og events.Hun kommer fra et tilsvarende job i Bella Center og har erfaring fra både Danmark og USA. Hun er uddannet i business management fra College Dupage i Chicago.

Plads til 4.000

Arena Hillerød består bl.a. af en VIP-lounge på 300 m2, hvor der også kan holdes møder m.v.. Derudover 9 skybokse til VIP-gæster med direkte udsigt til opvisningshallen samt diverse konferencerum og mødefaciliteter. Ved f.eks. en koncert, kan der skabes plads til 4.000 gæster. Stedet er med i sammenslutningen "Unikke mødesteder i Nordsjælland". Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Arena Hillerød


?