08.11.2021Møde & Event News

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for Comwell Holte.

41-årige Peter Gerløv Feddersen er tiltrådt som hoteldirektør på Comwell Holte. Det er ikke fremmed jord, den nye direktør betræder, for Peter Gerløv Feddersen var i årene 2007-2015 ansat som køkken- og F&B-chef på Comwell Borupgaard.

Siden blev han køkkenchef på Schæffergården og blev i 2017 udnævnt som hoteldirektør på hotellet i Jægersborg nord for København.

Comwell Holtes nye hoteldirektør glæder sig til sammen med medarbejderne at få indfriet hotellets potentiale. Først skal hotellets arbejdsgange gennemgås.

”De sidste 18 måneder har været utrolig hårde ved vores branche, og vi kan her i Holte godt mærke, at vi lige skal lande ordentlig på fødderne igen. Jeg er selv en driftsmand og meget driftsorienteret, hvilket er en kæmpe fordel, når jeg nu sammen med mine medarbejdere skal kigge vores arbejdsgange og processer grundigt igennem,” siger Peter Gerløv Feddersen.

Comwells ledelse har sammen med den nye direktør iværksat en række forbedringer af hotellets faciliteter.

”Vi kommer de næste seks måneder til at forbedre forskellige touch points, som skal give en bedre gæsteoplevelse. Omgivelserne skal i fokus. Vi vil gerne invitere naturen indenfor – så at sige,” siger Peter Gerløv Feddersen.

Comwell Holte er beliggende i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne kun 15 minutters kørsel fra Københavns centrum. Hotellet rummer 113 værelser og 24 mødelokaler og har 45 ansatte.

Se mere om Comwell Holte


?