01.10.2018Møde & Event News

Ny køkkenchef til Madkastellet

Det er en yderst erfaren brancheprofil, som skal stå for slagets gang hos Madkastellets eventcatering med over 70.000 gæster om året.

For at fastholde høj kvalitet i en eksplosiv vækstfase, ansætter Madkastellet en erfaren brancheprofil som køkkenchef i virksomhedens eventcatering. I 2017 trakterede Madkastellet mere end 70.000 gæster - alene til events. 2018 tegner til at blive et lige så travlt år.

Fra Mærsk til Madkastellet

Til at styre slagets gang er Jaakko Holopainen netop ansat som ny køkkenchef. Jaakko har mere end 25 års brancheerfaring, senest fra en stilling som Catering Executive hos Mærsk med ansvar for 13 lokationer og i alt 5.000 spisende gæster pr. dag. Han begyndte sin karriere på Café Victor, hvor han blev udlært som kok og var efterfølgende med til at starte flere af ’Olsen-bandens’ restauranter.

Rasmus Pors, stifter og partner i Madkastellet, siger: ”Jaakko har solid erfaring - fra startups og fine dining til kæderestauranter og kantiner - og passer perfekt til vores sammensatte forretning. Vi laver arrangementer på egne venues, men rykker lige så tit ud til andre lokationer."

”Jeg sagde ja til jobbet hos Madkastellet, fordi det er en ambitiøs og mangfoldig forretning, der skiller sig ud som eventcateringfirma. Både fordi fagligheden er høj hele vejen rundt i organisationen, og fordi der kæles så meget for hvert enkelt arrangement. Det er også en visionær virksomhed, der tør at tænke innovativt, og det ser jeg frem til at bidrage til," siger Jaakko Holopainen.

Store fremtidsvisioner

Madkastellet arbejder strategisk med innovation, inklusion, partnerskab og bæredygtighed. Råvarernes oprindelse er vigtig, og Madkastellet udvider konstant netværket af lokale leverandører og har i år også startet eget landbrug på Vestsjælland. Madspild er reduceret med 70% i et projekt med Københavns Universitet, og fremtidens råvarer som tang og insekter har for længst fundet vej til gryderne. I 2020 skal Madkastellets gastronomiske afsæt være vegetarisk, og på tegnebrættet er et madmedborgerhus, et food lab, et talentprogram og et større socioøkonomisk projekt.

Se mere om Madkastellet


?