06.05.2019Møde & Event News

Ny konferenceansvarlig hos Arena Hillerød

Tia Daniels bliver salgsleder for konferencer og events i møde- og kulturhuset, som åbner til januar næste år med plads til 4.000 gæster.

Tia Daniels er 1. maj ansat i et nyt job som salgsleder for konferencer og events i Arena Hillerød. Multihuset åbner 7. januar næste år. Tia Daniels kommer fra et tilsvarende job i Bella Center og har bred erfaring fra branchen i USA og Danmark.

Kombineres med øvrige faciliteter

"Jeg ser så mange muligheder i Arena Hillerød: Koncerter, firmarrangementer, udstillinger, generalforsamlinger og sport – for bare at nævne nogle. Men det er ikke »bare« en hal: Der er så mange fleksible muligheder i forbindelse med de øvrige faciliteter," siger Tia Daniels.

Arena Hillerød er det nye, stærke kort i FrederiksborgCentret, som årligt besøges af omkring 1,1 million gæster fra Hillerød, Nordsjælland og det nordlige København til idræt, musik, teater, konferencer, udstillinger og erhvervsarrangementer.

3.000 siddepladser

Arena Hillerød på 8.800 m2 rummer blandt andet 3.000 siddepladser, VIP-lounge og skybokse, 2.632 m2 gulvareal med mulighed for udstillinger, events, møder etc. Til en koncert eller præsentationer kan der skabes plads til 4.000 gæster.

Se mere om Arena Hillerød/FrederiksborgCentret


?