16.05.2018Møde & Event News

Ny mand hos Fuglsøcentret

Tidligere regionsformand, Bent Hansen indtræder i bestyrelsen for at forretningsudvikle hotellet med 80.000 gæster årligt.

"Vi har været på en lang rejse siden genåbningen af hotellet i 2012, hvor vi også har udvidet med flere forretningsområder. Dette har kapitaliseret sig i 80.000 gæster årligt og en stor kendskabsgrad til hotellet. Vi står nu der, hvor der er brug for at finjustere og forretningsudvikle denne kæmpe maskine, og derfor har vi afsøgt markedet efter den rette profil til at hjælpe forretningen videre," siger Peter Brinks, adm. dir., Hotel Fugsøcentret.

Lauge Dehn, bestyrelsesformand og indehaver af hotellet, udtaler: “Valget er helt naturligt faldet på tidl. regionsformand, Bent Hansen, som besidder en utrolig kapacitet og som er kendt som en ordholdende person, der arbejder benhårdt for at nå de opsatte mål.”

Mødevirksomhed udgør 25% af omsætningen

Hotel Fuglsøcentret genåbnede i privat ejerskab, Lauge Dehn Holding, efter DGI’s konkurs. Omsætningen er gået fra ”0” til 30 millioner årligt. Der er 25 fuldtidsansatte og 80 afløsere. Forretningsmodellen består af 4 områder, hvor hvert område tegner sig for cirka 25% af omsætningen: Koncerter. 45 koncerter om året med 16.000 gæster. Hotellet er i dag Danmarks største private udbyder af koncerter, og hotellet får ikke offentligt tilskud. Private fester: 100 fester om året. Kurser / konferencer: Mødevirksomhed fra hele landet, der værdsætter natur og stilheden i “Vandkantsdanmark”, som hotellet har valgt at benævne egen beliggenhed. Leisure/ turisme: Der er cirka 80% belagt på hotelværelserne i juni, juli og august. Fotoet er fra hotellets nærliggende natur.

2.500 spisende gæster

Øvrige facts: Hotellet har 160 hotelværelser og 30 mødelokaler. Der er planer om at bygge op til 30 værelser mere. Der er plads til 2.500 spisende gæster på en gang. Hotellet driver også "Rockmuseum" samt et forretningsområde, der hedder Fuglsø Sommerhusudlejning, hvor der for nuværende er 20 sommerhuse. Hotel Fuglsøcentret A/S vandt Region Midts Turismevækstpris i 2015. Kilde: Pressemeddelelse.


?