08.10.2019Møde & Event News

Ny projektleder hos Kursuslex

Christina Kjær Nielsen er ny projektleder for Kursuslex’ årlige branchemesse, Nordic Meeting & Events Expo - næste gang 25. - 26. marts 2020 i Forum.

Kursuslex' nye projektleder, Christina Kjær Nielsen har været en del af mødebranchen i snart 20 år. Hun har en stærk baggrund fra begge sider af bordet og ved, hvad både udstillere og gæster har brug for. Christina deltog på et af de første Meetovation hold og har været medlem af MPI i mange år, herunder et par år i bestyrelsen. Hun har været nomineret som årets mødeplanlægger flere gange og har også siddet med i både MPI’s og Kursuslex’ award-juryer. Christina Kjær Nielsens solide erfaring kommer også Meeting Live Vest (12. november i Fredericia) samt OptiMeet (netop afholdt) til gode.

Respekten for mødeplanlæggeren

”Som projektleder er det vigtigt, at man bliver inviteret til at blande sig, så man har et reelt ansvar for at skabe det bedste resultat. Det er en af de store udfordringer for mange corporate planners. Dette med at få ledelsen til at anerkende, at det kræver indblik og ekspertise at lave gode arrangementer,” siger Christina Kjær Nielsen. Den erfaring har hun bl.a. fået gennem jobbet som Event-ansvarlig hos Rambøll. I ti år arbejdede hun i Corporate Communications med ansvar for konferencer, award-fejringer og messer med op til 1200 deltagere. ”Mit ansvar var at udvikle, planlægge og gennemføre alle events, der havde strategisk betydning for virksomheden. Fagkonferencer, diverse fejringer og store announcements, men især var det Rambølls globale lederkonference, der havde mit fokus,” siger Christina Kjær Nielsen.

Kender mødeplanlæggernes udfordringer

Christina Kjær Nielsen har selv haft glæde af at hente inspiration på Kursuslex’ årlige Møde- og Eventmesse (nu Nordic Meetings & Events Expo). ”Det er fantastisk, at jeg nu skal sidde ved roret og kan få indflydelse på, hvor branchens fokus peger hen. Jeg føler mig meget privilegeret, og det bliver super spændende. Jeg kender jo i høj grad den hverdag, mødeplanlæggerne sidder i, og jeg brænder for at skabe arrangementer, der gør en forskel.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo

Se mere om Meeting Live Vest


?