19.03.2019Møde & Event News

Ny salgschef til Lillebælt

Mød MeetingLillebælts nye salgschef, Anne Thygesen på Meetings & Events Expo 27. og 28. marts.

"Med ansættelse af Anne Thygesen vil MeetingLillebælt for alvor sætte Fredericia og Middelfart på Danmarkskortet som destination for konferencer og møder," siger Grete Højgaard, der er styregruppeformand i MeetingLillebælt og direktør for MesseC i Fredericia.

“Her er mange muligheder. Derfor er det vigtigt med et bredt kendskab til både området og branchen. Det kommer jeg med,” siger Anne Thygesen, der privat bor i Lillebælt-området, hvor hun også er født og opvokset.

26 mødesteder inden for 15 min. kørsel

MeetingLillebælt blev etableret tilbage i 2016 og er et samarbejde mellem konferencecentre, hoteller og oplevelsesudbydere på begge sider af bæltet samt kommunerne Middelfart og Fredericia. MeetingLillebælt har allerede trukket mange møder og konferencer til området. Med ansættelsen af Anne Thygesen skal kendskabet til Lillebælt-områdets oplevelser samt møde- og konferencefaciliteter bredes endnu mere ud.

“Området har et kæmpe potentiale. Naturen og et væld af oplevelser ligger lige uden for døren, og inden for en radius af blot 15 minutter i bil ligger 26 møde- og konferencesteder med over 3.000 hotelsenge og konferencefaciliteter med op til 10.000 deltagere pr. dag,” siger Anne Thygesen. “I modsætning til hovedstadsområdet og mange andre større byer, så er det nemt at komme hertil uanset, hvor i landet man kommer fra. Desuden kan Lillebælt-området tilbyde alt lige fra et stort messecenter, byhoteller placeret tæt på stationen til et smukt beliggende slot.”

Mød Anne på stand 142

Udover at skabe kontakt til kunderne bliver én af salgschefens første store opgaver MeetingLillebælts deltagelse ved møde- og eventmessen i Bella Center Copenhagen 27. og 28. marts, hvor Anne og hendes kolleger findes på stand 142. “Messen er denne gang ikke bare national. Der vil komme besøgende fra hele verden, og jeg glæder mig til at få skabt endnu større opmærksomhed til Lillebælt-området,” siger Anne Thygesen.

Se mere om MeetingLillebælt

Se alle udstillere, program m.v. for Meetings & Events Expo


?