23.04.2019Møde & Event News

Ny salgschef til Sinatur

Mille Schlippe Olsson er tiltrådt stillingen som salgschef i Sinatur Hotel & Konference med ansvar for salgsteamet i hele Danmark.

40 årige Mille Schlippe Olsson er netop vendt tilbage til Sinatur Hotel & Konference efter endt barsel. Hun har i 3 år været en del af Sinaturs salgsteam og er nu klar til nye udfordringer. Med virkning fra 23. april er hun udnævnt til salgschef for Sinaturs salgsteam bestående af Key Account Managers fordelt på henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland.

Mille Schlippe Olsson har bred erfaring inden for både salg og ledelse og har tidligere arbejdet som salgschef i blandt andet IT-branchen. Hun har et godt og solidt kendskab til mødebranchen med mange glade kunder og samarbejdspartnere bag sig, som hun glæder sig til at fortsætte samarbejdet med.

Fokus på bæredygtighed

Mille Schlippe Olssons nye opgave i Sinatur bliver at udvikle og eksekvere en strategi, som kan medvirke til at vækste Sinatur yderligere og samtidig sætte fokus på hotelgruppens bæredygtige forretningsprofil.

”Jeg glæder mig til de nye udfordringer og til at tage Sinatur mod nye højder sammen med mine kolleger. Vi går en spændende fremtid i møde med flere nye tiltag på alle vores hoteller. Jeg er vild med vores forretningskoncept og bæredygtige profil, som er blevet en integreret del af mig," siger den nye salgschef. "Sinatur har altid fokus på trivsel og udvikling, og det er en virksomhedsånd, som er top motiverende for mig.”

Se mere om Sinatur Hotel & Konference


?