01.06.2018Møde & Event News

Ny stor udbyder af foredrag

Ejeren af bl.a. Nordisk Film TV har etableret firmaet "LivePeople" med Michèle Bellaiche som kreativ direktør.

Banijay Nordic, der bl.a. ejer tv-selskabet Nordisk Film TV, kaster sig nu over foredragsmarkedet med den nye satsning "LivePeople". Med etableringen af foredragsvirksomheden LivePeople indtager Nordens største film- og tv-producent, Benijay Nordic, en markant position på foredragsmarkedet.

Tæt link til tv-verdenen

For koncerndirektør, Jacob Houlind, handler den nye satsning på foredrag om muligheden for også at udfolde koncernens talenter af tv-værter, programdeltagere, skuespillere mv. på andet end skærmen: ”Talenter har altid været kernen af vores forretning. "Med LivePeople ønsker vi at udvide og udvikle vores forretningsområde og bringe nuværende og nye talenter helt ud til danskerne. På sigt glæder vi os til at udvikle denne forretning ikke blot i Danmark men også i resten af Norden,” siger Jacob Houlind.

Michèle Bellaiche som kreativ direktør

Banijay har udpeget to af Danmarks mest erfarne profiler indenfor tv- og foredragsbranchen til at stå i spidsen for LivePeople, som kommer til at formidle foredrag til det offentlige og private Danmark. Den populære og folkekære tv-vært, Michèle Bellaiche (foto) får jobbet som Kreativ Direktør, som hun kommer til at bestride ved siden af sin nuværende rolle som fast tv-vært på TV2. Hun skal lede LivePeople sammen Anders Gisselmann, som bliver Adm. Direktør i virksomheden. Han har i 18 år været en del af toppen i foredragsbranchen, hvor han har rådgivet og udviklet populære og anerkendte foredragsholdere. Sammen vil den nye duo bruge deres erfaring, kompetencer og netværk til at spotte, udvikle og udbyde de bedste foredragsholdere i markedet.

LivePeople vil være en modpol til den konstante digitalisering. "Ikke fordi vi vil være gammeldags, men fordi vi tror på, at det virkelige møde mellem mennesker er nødvendigt for at skabe magiske og inspirerende øjeblikke,” siger Anders Gisselmann.

Stort bagland os ejeren

Banijay Nordic Banijay Nordic er nordens største og Europas 4. største film- og tv-producent og ejer selskaberne Nordisk Film TV Denmark, Mastiff Denmark, Jarowskij Sweden, Mastiff Sweden, Mastiff Norway, Nordisk Film & TV Norway, Nordisk Film TV Sweden, Banijay Finland, Zodiak Finland, Pineapple, Respirator and Yellow Bird. Hvert år producerer Banijay Nordic mere end 2500 timers kvalitetsindhold.

LivePeople LivePeople formidler foredrag til et bredt udvalg af foredragsholdere til det private og offentlige marked. Virksomhedens tilstedeværelse i markedet bygger på 18 års erfaring med foredragsformidling, rådgivning af foredragskøbere og træning af foredragsholdere. Kilde: Pressemeddelelse. Fotograf, Nellie Møberg.

Se mere om Live People


?