31.01.2019Møde & Event News

Ny topledelse hos Scandic

Ny adm. direktør i Danmark afløser Jens Mathiesen, som for nylig blev forfremmet til præsident og adm. koncerndirektør i Scandic.

Søren Faerber bliver ny adm. direktør i Danmark. Han begynder med det samme og bliver samtidig en del af Scandics koncernledelse. Søren Faerber afløser Jens Mathiesen, som 17. januar blev præsenteret som ny præsident og adm. koncerndirektør i Scandic. Søren Faerber kommer fra en stilling som distriktsdirektør for Scandics hoteller i København og Østdanmark.

Uddannet på CBS

"Jeg er utrolig stolt over den tillid, der er vist mig, og jeg glæder mig meget til at tage arbejdshandskerne på i min nye rolle. Der er allerede en klar strategi for Scandic i Danmark, som indebærer stor vækst med både nye hoteller og medarbejdere de kommende år. Den rejse ser jeg frem til at stå i spidsen for og dermed sikre, at vi udvikler os med samme kraft og sammenhold som hidtil," siger Søren Faerber, som siden maj 2015 har haft det overordnede ansvar for alle Scandics hoteller i København og Østdanmark.

Den nye topchef i Danmark er 48 år og har en uddannelsesmæssig baggrund fra blandt andet Copenhagen Business School, hvor han har en Master i Business Administration.

Se mere om Scandic Hotels


?