24.05.2018Møde & Event News

Nye ejere på Danhostel Rømø

Ægteparret Rikke og Niels Hobolt skifter to lederstillinger ud med livet som værtspar på møde- og kursusstedet midt i naturen.

Den 1. juni 2018 overtager ægteparret Rikke og Niels Hobolt nøglerne til Danhostel Rømø og bliver stedets nye ejere. Ægteparret kommer begge to fra ledende stillinger i dansk erhvervsliv; Rikke fra en projektlederstilling i Novo Nordisk og Niels fra en stilling som økonomidirektør i Napatech. Danhostel Rømø egner til til møder og kurser af mindre størrelser med 21 værelser, 6 møderum og fine muligheder for at benytte den omkringliggende natur.

"Rikke vil stå for køkkenet og den generelle indretning af stedet. Jeg selv vil tage mig at booking og reception og modtagelsen af vores gæster. Men det fælles ønske for os begge er, at stedet skal være kendetegnet af de gode værdier. Vores gæster vil blive budt velkommen af mig personligt, og forplejningen vil hovedsageligt bestå at økologiske, lokale råvarer. Dette kombineret med kommandørgårdens smukke rammer, områdets historie og den fantastiske vilde natur, gør at vi forhåbentlig kan være med til at give vores gæster en helt særlig oplevelse," siger Niels Hobolt.

"Vi er rigtig glade for at byde Rikke og Niels Hobolt velkommen til Danhostel familien. Rikke og Niels kommer med solide baggrunde begge to fra det private erhvervsliv, og jeg overbevist om, at de med deres baggrund og engagement vil kunne skabe en god udvikling og vækst af stedet," siger Danhostels direktør, Ole Anderse.


?