03.08.2018Møde & Event News

Nye folk hos Brøchner Hotels

Nykronet direktør hos Ottilia i Carlsberg Byen og ny direktør på Hotel SP34.

I januar 2019 åbner Brøchner Hotels sit næste 4-stjernede hotel. Boutique hotellet Ottilia i Carlsberg Byen (foto) får nuværende hoteldirektør for kædens Hotel SP34 som direktør. Det betyder, at Lene Larsen afløses af Pia Elizabeth Remillard, som overtager posten som direktør på SP34 tæt ved Rådhuspladsen. Pia har 30 års erfaring fra hotel- og servicebranchen. Lene Larsen har været over 10 år hos Brøchner Hotels, dels som ansvarlig for personale og konceptudvikling, dels som direktør for kædens Avenue Hotel og senest SP34.

Hotelkæden udvider fortsat

Hotel Ottilia åbner med 156 værelser,3 restauranter, plads til 200 i konferencelokalerne og stor tagterrasse. SP34 har 118 værelser, heraf 13 suiter,. Herudver findes en minibiograf, 3 restauranter og anselig samling af portvine med 50 forskellige slags.

I juni måned åbnede hotelkædens første 5-stjernede hotel i form af Hotel Herman K, som er indrettet  i en tidligere transformatorstation i Københavns centrum. Kæden fortsætter med at ekspandere og åbner i 2019 et nyt hostelkoncept i det gamle hovedbibliotek i Aarhus. Alle kædens hoteller er såkaldte boutique hoteller med en særlig stemning og indretning. Kilde: pressemeddelelse.

Se mere om Hotel SP34

Se mere om Hotel Ottilia


?