22.05.2018Møde & Event News

Nye hotel-gadgets

På den nylige ITB handelsmesse i Berlin var der fokus på nyheder til hotel- og rejsebranchen. Hilton præsenterede en beroligende "NuCalm".

Hilton’s CEO, Christopher Nassetta understregede for nyligt på handelsmessen ITB Berlin, at der er afgrundsdyb forskel på, hvad kunderne ønskede sig for 20 år siden i forhold til i dag. Hotelkæden Hilton præsenterede i den forbindelse kædens nyeste tanker inden for teknologi, som Hilton i øjeblikket udvikler, tester og afklarer.

Få ro og fred i hovedet

En af de præsenterede pilotprojekter bestod af en øresnegl, der simultanoversætter samtaler mellem ansatte og gæster. En anden gadget er en såkaldt Nattergal, som med sine lyde hjælper gæsterne med at kunne eliminere anden, udefra kommende støj. Derudover kan man nu iføre sig en "NuCalm" maskine, som går ind og afleder hjernens stress respons og guider gæsten ind i en afslappet tilstand.

Hiltons nye features indeholdt også en et ‘Connected Room’, som lader gæsterne styre tv, temperatur, gardine og lys fra Hilton Honors app. Kilde: Tophotels.de

Se mere om Conneted Room


?