09.04.2019Møde & Event News

Nye planer for Forum

Forum på Frederiksberg er overtaget af Forum CPH, som har store planer for hallen i forbindelse med bl.a. udstillinger, konferencer og fester.

Fremadrettet skal driftselskabet Forum CPH sikre, at Forum fortsat kommer til glæde for Frederiksbergs og Københavns borgere samt ikke mindst for erhvervslivet. Forum kommer til at hylde mangfoldigheden og samtidig værne om stedets kulturarv samt huse koncerter, udstillinger, konferencer, gallamiddage, julefrokoster samt events. Fotoet er fra et af Kursuselex' arrangementer i hallen (2016).

Arne Bang Mikkelsen står i spidsen

"En sådan opgave forpligter, og den ser vi frem til at løfte," Arne Bang Mikkelsen, som sammen med det nye driftselskab vil gøre Forum til et attaktivt mødested for både erhvervslivet og kulturen. Bag det nye driftsselskab - Forum CPH - står Copenhagen Venues, som varetager driften af Lokomotivværkstedet i København samt Arne Bang Mikkelsen, tidligere CEO i Bella Center og Forum.

"Kæmpehallen"

Forum har siden 1997 været drevet af BC Hospitality Group, der har opsagt aftalen med Forum A/S. Bygningsværket Forum blev indviet i 1926, hvor det hurtigt blev døbt ”Kæmpehallen”, og i de efterfølgende snart 100 år har bygningen dannet ramme om nogle af Københavns største og mest folkelige begivenheder. Multihallen blev således i 30’erne kendt for sine 6-dagesløb, og blev hurtigt omdøbt til ”Danmarks største værtshus med egen cykelbane”.

Hallen har ligeledes været hjem for Danmarks første biludstillinger og har i mange år været Frederiksberg og Københavns mest centrale koncert- og showsted. Dette ikke mindst siden Forum i 2003 fik sin egen metrostation af samme navn.


?