21.06.2021Møde & Event News

Nye restauratører i Operaen og Skuespilhuset

To kendte restauratører overtager driften af Det Kongelige Teaters restauranter.

Driften af Det Kongelige Teaters restauranter i Operaen og Skuespilhuset har været i udbud, og valget er faldet på to erfarne aktører inden for restaurationsbranchen - Merete Holst og Adam Aamann. De er begge kendt som kreative aktører med et højt gastronomisk niveau og et fokus på bæredygtighed og økologi.

Merete Holst, der blandt andet er direktør for The Standards restauranter, skal fremover stå i spidsen for Operaens restaurant. Grundkonceptet for Operaens nye restaurant lægger sig op ad The Standards Restaurant Almanak, der kan rumme alt fra den helt store, eksklusive oplevelse med kaviar på toppen til dansk bistromad. Den nye restaurant åbner i en helt ny indretning af Operaens foyer, der skal gøre det endnu mere indbydende at besøge Operaens restaurant.

Aamanns i Skuespilhuset

Til Skuespilhusets restaurant er valget faldet på Adam Aamann, som både favner et stærkt frokost- og aftenkoncept, der kan være med til at åbne Skuespilhuset for endnu flere med placeringen ved havnefronten i forlængelse af Nyhavn.

Adam Aamann er prisbelønnet for sine nyfortolkninger af danske kroklassikere og smørrebrød, og det Michelin-anbefalede koncept er udgangspunktet for Skuespilhusets nye restaurant. Aamanns er på vej til at have det økologiske spisemærke i sølv i alle deres restauranter, og sætter friske, lokale råvarer af høj kvalitet i højsædet.

”Det er med glæde og store forventninger, at Det Kongelige Teater kan præsentere to nye restauratører til henholdsvis Operaen og Skuespilhusets restauranter. Både Aamanns og The Standard er båret af stærke og innovative fagfolk, og begge restauratører er kendt for at repræsentere det nordiske køkken på et meget højt gastronomisk niveau,” siger teaterchef Kasper Holten.

De to nye restauranter vil kunne opleves fra den nye sæson 2021/2022, der åbner til august.

Læs mere om møder og konferencer i Det Kongelige Teater


?