23.04.2019Møde & Event News

Nye udstillere på MødeMekka

Der er netop kommet 4 nye udstillere med på listen, der nu tæller 30 udstillere. 2 af dem er med for allerførste gang. Både et mødested og et eventbureau.

Der er kommet 4 udstillere mere på, så vi nu er oppe på 30 spændende udstillere til næste MødeMekka, som afholdes den 8. maj i Odd Fellow Palæet i Bredgade. Blandt de seneste ankomne udstillere på dette MødeMekka er bl.a Sinatur hotellerne, som for nylig vandt en Møde & Event Award for bedste madkoncept på Nordic Meetings & Events EXPO 2019.

Nye udstillere

Du kan også møde Kobæk Strand Konferencecenter, som byder på hele 21 konferencelokaler med en beliggenhed helt ud til vandet i den smukkest tænkelige natur. Blandt de nye udstillere kan du træffe Sostrup Slot & Kloster, som er med for allerførste gang. Det samme gælder for eventbureauet Schouw Event (foto), som har mere end 20 års erfaring i firmaevents af alle slags.Hvad med f.eks. at prøve deres hyggelige kalenderlys-event til jul?

Mød også Nikolaj Koppel

Multitalentet Nikolaj Koppel holder et inspirerende foredrag til dette MødeMekka. Han fortæller om sit eget liv, de valg han har truffet i sin karriere og ikke mindst om, hvordan musik kan bruges til at skabe en speciel stemning. Der bliver også mulighed for en rundvisning på Odd Fellow Palæet, og selvfølgelig slutter vi som altid med en god middag og lidt mingling.

Se mere om MødeMekka 8. maj.


?