01.10.2019Møde & Event News

Nyrenoveret hotel overmalet om natten

Men bare rolig - alt var aftalt på forhånd, da 5 fynske graffitimalere dekorerede Hotel Svendborgs fine facade med spraymaling.

Graffitimalere har for nylig overmalet det nyrenoverede Best Western Plus Hotel Svendborg. Men alle kunne være ganske rolige… det var helt efter planen. Hotel Svendborg renoverer nemlig facaden mod Centrumpladsen – om 6 måneder åbnes dørene til en ny restaurant, ny reception, nyt loungeområde osv.

Da personale og gæster vågnede om morgene, var der indgangen mod Centrumpladsen spærret. 5 fynske graffitimalere var i fuld gang med at oversprøjte hotellets fine restaurant med maling.

Streetart for første gang

Hotelfacaden lukkes af med store træplader, så håndværkerne kan komme i gang med renoveringen. På indersiden af de 9 store trævægge, som lukker udsynet til byen, er 5 fynske streetart-kunstnere nu i gang med at sørge for et flot og anderledes miljø til de spisende gæster, mens byggeriet står på.

”Familien Halberg, der ejer hotellet, har altid investeret i kunst til hotellet, så det var oplagt også at have fokus på det kunstneriske udtryk - også her i byggefasen. Og streetart har vi ikke haft før på hotellet, så det skulle vi så have nu,” siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen.

Se mere om Best Western Plus Hotel Svendborg


?