07.09.2018Møde & Event News

Nyt ansigt hos FUGL LEONHARDT

Nu er der én mere med stor brancheerfaring, som kan hjælpe dig med HR opgaver, personale håndbøger, kontakter og andre juridiske opgaver.

Vi glæder os meget over at kunne byde Maria Kvist velkommen til FUGL LEONHARDT. Vi har igennem længere tid fået mange spørgsmål omkring HR opgaver, personale håndbøger, kontakter og andre juridiske opgaver, og vi ønsker derfor at sikre vores kunde den helt rigtige sparring og ved at der findes ingen som kan det bedre end Maria," siger Connie Leonhardt.

Stor brancheerfaring

Maria er uddannet cand.jur. og kommer senest fra en stilling som HR-jurist og PA for den forhenværende CEO på Kurhotel Skodsborg. Før da var hun HR-jurist i BC Hospitality Group. Maria har ligeledes en fortid som studentermedhjælper i HORESTA, som blev startskuddet for hendes karriere i hotel- og restaurationsbranchen.

"Der er en særlig dynamik og drive i hospitalityindustrien. Det giver mit til tider stringente og konservative virke en kulør, som jeg ikke har fundet andetsteds, og som jeg har fundet meget svært at undvære, de gange, jeg har arbejdet i andre brancher. Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet hos FUGL LEONHARDT", siger Maria Kvist.

Både opgaver på Sjællang og på Fyn

Maria kommer til at varetage konsulent opgaver, trænings opgaver og HR-juridiske problemstillinger internt og eksternt. Foruden dette vil hun være FUGL LEONHARDTS konsulent på Sjælland og Fyn. Med udvidelsen af teamet er FUGL LEONHARDT rykket ind i nye rammer i Voxeværket på Charlottenlund Stationsplads 2 i Gentofte.

Se mere om FUGL LEONHARDT


?