04.05.2018Møde & Event News

Nyt design gennem 80 år

Hotellet er en farverig, ældre dame, som i den grad har formået at følge med tiden og indrette, så humøret får et boost.

Vesterbros kreative designhotel fylder 80 år.  Det familiedrevne Absalon Hotel giver gæsterne smil på læben og mange visuelle oplevelser, sanseindtryk og sjove budskaber under opholdet. Udover at give gæsterne noget andet, end det sædvanlige, indbyder de visuelle oplevelser også mulighed for indirekte markedsføring via f.eks. Instagram.

”De mange små oplevelser gør, at vi bliver husket, og vores stamgæster glæder sig altid til at se, hvad vi finder på. Da vi ikke har en stor organisation i ryggen, er der kort fra idé til handling,” siger Karen Nedergaard, der er 3. generation i familien bag Absalon og Andersen Hotel, der begge ligger på Vesterbo i København.

Den hippe "dame" fylder 80

1. maj fylder Absalon Hotel 80 år. Da hoteller åbnede i 1938 var der kun 17 værelser. I dag er der 161. Instagram, reviews og personlige gæsteoplevelser er blevet omdrejningspunkt for hoteldrift. Hoteller er spækket med små overraskelser til alle sanser. Farverne lyser op med Designers Guilds tekstiler, der er lys under sengen, udvalgte dufte og en floral designer, som sørger for blomsterkunsten.

”Det er vigtigt, at vores hoteller er meget Instagramable. I løbet af de 80 år, vi har eksisteret, har digitalisering gjort alt transparent, så vi skal hele tiden være på dupperne for at alt fremstå ”top notch” (konstant fremme i skoene, red). Vi sætter en ære i gode reviews, da vi gerne vil være bedst,” siger Karen Nedergaard.

Se mere om Hotel Absalon


?