05.03.2018Møde & Event News

Nyt direktørpar på Ballen Badehotel

Et totalrenoveret badehotel på Samsø får den kendte Aarhus-kok René Knudsen som daglig chef.

Et totalrenoveret Ballen Badehotel på Samsø får den kendte Aarhus-kok René Knudsen som daglig chef. Netop nu søger Ballen Badehotel nye medarbejdere til sæsonen 2018, hvor René Knudsen sammen med sin kæreste Tina Brandt bliver nyt direktørpar på hotellet, som rummer lokaler til både konferencer, møder og fester.

 Ifølge JPAarhus er det investor Ole Pedersen, Højbjerg, som har moderniseret badehotellet, og som har lokket René Knudsen og Tina Brandt til at kvitte deres madhus "René - mad og mere" på Oddervej for at erstatte den med en tilværelse på Samsø.

Solid erfaring

"Det var 3. år i træk, Ole Pedersen ringede, og denne gang sagde han: "Nu giver jeg dig et tilbud, du ikke kan sige nej til",« fortæller René Knudsen til JPAarhus. Parret vil leje leverandørstedet på Oddervej ud i to et halvt år for at give Ballen Badehotel en chance. Lejeren er fundet og overtager stedet 1. april og giver det et nyt navn.

René Knudsen har tidligere drevet en stribe restauranter og hoteller i Aarhus. Bl.a. Restaurant René og Hotel Ritz, ligesom han har stået bag gryderne i Musikhuset Aarhus og på Aros. Senest har han indtil i efteråret været restaurantchef på Molslinjen. Ballen Badehotel er fra 1928 og ligger i centrum af Ballen på sydøen kun få skridt fra lystbådehavnen og badestrande. Kilde: Stiften.dk

Se mere om Ballen Badehotel


?