09.08.2018Møde & Event News

Nyt erfarent team til ODEON

Nye konference-medarbejdere er tiltrådt hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEONs konference- og salgsafdeling.

Den 1. august 2018 tiltrådte en ny konferencechef og en ny director of sales. Lone Palm og Thomas Danielsen havde første arbejdsdag i huset, og vil for fremtiden stå for at få endnu flere konferencer i huset. Lone Palm kommer seneste fra Great Northern i Kerteminde, hvor hun har været med til at starte det nye golf-resort op. Lone Palm har været i hotelbranchen siden 1992. Hun glæder sig til nye spændende udfordringer i ODEON.

Thomas Danielsen har også været i faget i mange år og senest været ansvarlig for salg af konferencer, business, leisure mv på BEST WESTERN PLUS Hotel Svendborg, Hotel Fredericia og Hotel Garni.

En kending er kommet retur

De 2 nyansatte er dog ikke de eneste udskiftninger på stedet midt i den gamle del af Odense. Den 1. september kommer en gammel kending af stedet tilbage. Martin Schou Knudsen tiltræder, som ny Operational Manager på ODEON og Hotel Radisson Blu H. C. Andersen. Han har senest været på Carlslund i Odense og også tidligere i mange år på netop Radisson Blu Hotel H.C. Andersen, som han nu vender tilbage til.

Se mere om ODEON


?