06.04.2018Møde & Event News

Nyt format hos MPI

DEMA 18 starter allerede om eftermiddagen med en workshop. Den ny juryformand vil have øget fokus på møder og events.

Dette års Danish Meeting & Event Award finder sted den 30. maj på Langelinie Pavillonen. Med Mette Ravn i spidsen for en ny jury, vil der være fokus på fagligheden. DEMA18 kombineres i år med en eftermiddagsworkshop, hvor de indstillede cases kan præsentere baggrunden for hver enkelt case, læring og resultater. 

”Vi vil gerne bidrage til, at man går fra DEMA 18 med ny inspiration til at løfte niveauet på danske møder og events. Vi har derfor valgt at kombinere aftenen med en eftermiddagsworkshop, hvor deltagere får mulighed for at stille spørgsmål til nogle af nominerede og høre om deres erfaring med konkrete events,” siger Hans Ravnkjær Larsen, President for MPI Denmark. CEO, Mette Ravn, Vingsted hotel & konferencecenter er dette års juryformand.

Fokus på faglighed i møder og events

De i alt 8 kategorier har fokus på at alle indstillede cases skal have møder eller events som et centralt element og leve op til bestemmelserne for de enkelte kategorier. Møde- og eventelementet kan enten fungere selvstændigt eller indgå som et delelement i sammenhæng med andre aktiviteter, som understøtter det overordnede formål. De indstillede cases bedømmes på strategi, idé og effekt.

”Vi skal som branche holde fanen højt, både fagligt og udviklingsmæssigt. Vi skal hele tiden være i fremdrift og udvikle nye koncepter, og det bidrager de forskellige prisers fokus med. Det er vigtigt, at vi hele tiden højner niveauet i branchen, og det gøres blandt andet ved den årlige prisuddeling DEMA18, hvor vi samtidig får forenet branchen på tværs af hele Danmark,” siger Juryformand, Mette Ravn. Der er indstillingsfrist til DEMA18 den 30. april 2018. Kilde: Pressemeddelelse.

Læs mere om indstilling og tilmelding

Læs mere om DEMA's nye format og jury


?