22.05.2018Møde & Event News

Nyt hotel på Købmagergade

Det internationale ejendomsinvesteringsfirma Hines vil lave hotel i 2 ejendomme, som firmaet har købt for 845 mio. kroner.

Det internationale ejendomsfirma, Hines har store planer for 2 centrale ejendommene i Købmagergade, hvor det bl.a. er planen at etablere et hotel.

Freja-direktør Karen Mosbech er ”utroligt glad for, at udenlandske investorer med store visioner har valgt at investere i København”. Købmagergade 44-46 og 50 tilhører ikke længere staten, eftersom det internationale ejendomsinvesteringsfirma Hines har købt de 2 ejendomme i indre København. Bag salget står Freja Ejendomme, der sælger tidligere statslige bygninger. Ejendommene ved Rundetårn har tidligere huset Københavns Universitet og er blevet solgt for 845 millioner kr.

Vil genskabe fordums storhed

Købmagergade 44-46 er 10.564 kvm, mens Købmagergade 50 er lidt mindre med et areal på 10.067 kvm. Hines, der har hovedkontor i Houston, Texas, har ambition om at genskabe ejendommenes tidligere storhed. Udover hotel vil der komme detailhandel og lejligheder til beboelse i bygningerne.

Købet af Købmagergade 44-46 og 50 er Hines’ 3. opkøb i København over de seneste 15 måneder. Hines er et privatejet, globalt ejendomsinvesteringsfirma, repræsenteret i 201 byer i 24 lande verden over og har 108 igangværende udviklingsprojekter rundt om i verden. Kilde: Hines samt Byens Ejendom.

Se mere om Hines


?