15.06.2019Møde & Event News

Nyt hotel ved Nørreport

Hotelkæden Scandic forventer at stå klar med det splinternye nye hotel i 2020. Det bliver kædens 5. hotel i København. Flere nye åbninger på vej.

Scandic åbner sit nye Nørreport-hotel på hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade til næste år. Bygningen er nu i gang med en gennemgående renovering. Nørreport-hotellet får 100 værelser samt en stor terrasse, skybar og restaurant på toppen. Som det eneste af kædens danske hoteller får Scandic Nørreport dog ingen mødelokaler. I stedet satser Scandic på at tiltrække individuelle rejsende fra både forretnings- og fritidssegmentet samt lokale københavnere, der frit kan benytte hotellets lobby til arbejde.

”Hotellet på Nørreport bliver en lille perle. I Scandic er vi på en perceptionsrejse i disse år, hvor vi med de mange nye hoteller er i fuld gang med at flytte opfattelsen af, hvad vi i Scandic kan tilbyde vores gæster," siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Stor møde- og konferenceafdeling på Frederiksberg

Scandic vil inden for de næste år åbne 4 nye hoteller i Danmark i tillæg til det nye hotel på Nørreport. I alt tilføjer hotelkæden mere end 2000 nye værelser til sin portefølje. I september sidste år åbnede Scandic et nyt 370-værelses hotel i Kødbyen på Vesterbro, der er designet, så det matcher områdets rå omgivelser. I august åbner et renoveret og udvidet Scandic Falkoner på Frederiksberg, der får 334 værelser samt stor møde- og konferenceafdeling i tillæg til de to ikoniske Falkonersale.

Mange nye hotelåbninger i de kommende år

I 2021 slår hotelkæden dørene op for et splinternyt hotel ved Amager Strand, som får 357 værelser; blot 600 meter fra Københavns Lufthavn og placeres få meter fra vandkanten med egen havn og kig over Øresund. Hotellet, der kan karakteriseres som et ’city resort’ får også spa og fitness. Samme år åbner Scandic Spectrum, som bliver Scandic-koncernens største hotel med 632 værelser. Scandic Spectrum kommer til at ligge på Kalvebod Brygge og vil få egne restauranter, barer, caféer og et bageri i stueetagen. Endelig åbner Scandic et storstilet hotel- og konferencecenter på Aarhus’ nye havneareal i 2023, der er tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

Se mere om Scandic hotellerne


?