31.05.2018Møde & Event News

Nyt hotelkoncept til de travle

Firstmoverne har skabt et hotel, hvor travle og trætte mennesker kan få en halv time på øjet, en kort meditation eller en spiselig genopladning.

Nap York er et nyt koncept, beregnet på travle mennesker, som er langt fra deres seng og simpelthen bare trænger gevaldigt til en halv time på øjet. Lige nu, inden næste møde. Og hvis der er tid, kan man deltage i en åben yoga lektion eller meditere i de grønne og behagelige omgivelser. Cafeen serverer hurtig og sund frokost, som man kan indtage f.eks. i en sofa, omgivet af grønne planter. Man lejer hvilestedet for 10 dollar per halve time.

Blid musik og stjernehimmel

De fleste kender nok følelsen af, at man kunne lægge sig direkte ned på gulvet og sove en halv time, hvis man eller kunne - eller kunne tillade sig det. Netop dette behov får man dækket hos Nap York i storbyen New York. Man lægger sig på sengen, trækker gardinet for og kigger op i en kunstig stjernehimmel. En vagt sørger for, at man kan hvile trygt. Hele konceptet er bygget op med det formål at give travle mennesker et sted, hvor de kan genoplade på kort tid ved at tage en power nap, meditere eller ganske enkelt slappe af i helt rolige omgivelser. Der er hovedtelefoner med beroligende lyde eller musik inde i selve hvilekabinen.

Luftvævet madras

Privathed, sikkerhed og et behageligt lydbillede har haft stor prioritet ved designet af Nap York. Man ligger på en luft-vævet madras og med en pude, som er designet efter den nyeste teknologi. Der er ingen fjedre, ingen skum. Efter stedets eget udsagn giver det en virkelig dejlig søvn, og det forhindrer desuden utøj i madrasserne. Sko, tasker og andre personlige ejendele lægges ind i en skuffe under sengen. Hver "rede", som hvilestederne kaldes er udstyret med røgalarmer. Kilde: Nap York.

Se mere om Nap York


?