28.06.2021Møde & Event News

Nyt inspirationskatalog til mødebranchen

MeetDenmark har udgivet nyt inspirationskatalog med ideer til mødedesign, formidling og nye formater.

Covid-19 sendte os alle ud af mødelokalerne og hjem foran skærmen, men nu er vi på vej tilbage til de fysiske møder.

Vi har brug for fysiske møder, for når alt kommer til alt, er et digitalt møde bare ikke helt det samme som et møde ansigt til ansigt. Men at mødes fysisk igen kræver både forberedelse, nye arbejdsgange og en god portion kreativitet.

Med det som afsæt har MeetDenmark, udviklet inspirationsmagasinet ”Vi skal helt sikkert mødes” til glæde for hele branchen. Magasinet er udarbejdet af Innovation Lab på baggrund af interviews bredt i branchen om innovation og restriktioner som katalysator for nye idéer, samt kombineret med internationale perspektiver.

Magasinet rummer blandt andet ideer til, hvordan man skaber tryghed og sikkerhed før, under og mellem møderne. Der er ideer til, hvordan man tænker ud af boksen i forhold til mødeformater, giver et godt førstehåndsindtryk, arbejder med care-kits og site inspections, optimerer på teknologien i forhold til hybridmøder, får styr på corona-kommunikationen og meget med mere.

Bag MeetDenmark står Erhvervsministeriet - repræsenteret af VisitDenmark - samt turistorganisationerne VisitAalborg, VisitAarhus, Inspiring Denmark og Wonderful Copenhagen.

Se mere og download magasinet


?