01.12.2020Møde & Event News

Nyt lovløst barkoncept flytter ind i Tivoli

Tocifret millionaftale med fyns bryggeri-anarkist netop underskrevet.

Blækket er endnu ikke tørt på kontrakten mellem Royal Unibrew og Tivoli, der blandt andet omfatter et helt nyt bar-koncept.

Øl fra førende danske mikrobryggerier kommer til at flyde i årene på Tivolis gæster, når det fynske Anarkist flytter ind i Biergartens lokaler.

Aftalen rummer også et hovedsponsorat af Fredagsrock og Lillefredag, samt rettigheder til visning af Champions League finalen. Aftalen er Tivolis suverænt største kommercielle aftale med en enkeltstående samarbejdspartner.

I foråret flytter det odenseanske bar-koncept Anarkist ind i Biergartens lokaler, så gæster fortsat kan nyde en Royal Unibrews produkter, men også udfordre smagsløgene med specialbryg fra en lang række førende danske mikrobryggerier.

Der bliver åbnet for hele 20 forskellige ølhaner, samt et stort udvalg af flaskeøl, og med tiden er det også planen at udvikle helt særlige Tivoli-ficerede øl. Alle øl-elskende gæster kan få adgang til baren både fra gaden og Tivoli.

”Som bryggeri arbejder vi for at sikre et mangfoldigt udvalg af spændende drikkevarer, og derfor glæder vi os også meget over den nye Anarkist Bar, hvor vi kan slå et ekstra slag for god øl – både fra Anarkists egne haner, men også fra mikrobryggerier over hele landet, som vi gerne vil invitere indenfor,” fortæller Lars Jensen, der er direktør i Royal Unibrew.

Læs mere om Tivoli


?