08.03.2021Møde & Event News

Nyt Marriott-hotel på vej i København

Hotelkæden Marriott åbner i 2023 nyt hotel i Københavns Nordhavn med 95 suiter.

Hotelkæden Marriott åbner i sommeren 2023 et nyt hotel i Københavns Nordhavn. Det nye hotel bliver et Residence Inn by Marriott, og det er første gang Marriott bringer det varemærke til Norden. Det oplyser den amerikanske hotelkæde i en pressemeddelelse.

Etableringen af det nye Marriott-hotel sker i samarbejde med den danske hoteloperatør Core Hospitality samt PFA Ejendomme, som opfører bygningen i Nordhavn-kvarteret.

Det nye hotel designes af arkitektfirma Henning Larsen Architects og får 95 suiter i lejlighedsstil, som henvender sig til både forretnings- og ferierejsende.

"Introduktionen af Residence Inn by Marriott-mærket i Norden styrker den efterspørgsel, vi ser på internationale hotelmærker i regionen og på markedet for længere ophold," siger Axel Steinbach, direktør for International Hotel Development, Nordics, i Marriott International.

Ifølge nyhedssitet Standby vil bygningen i Nordhavn på et senere tidspunkt komme til at rumme endnu et Marriott-hotel under et andet varemærke. Dette hotel skal have 200 værelser.

Marriott driver i forvejen to hoteller i København - Copenhagen Marriott Hotel og Moxy Copenhagen Sydhavnen.

Foto øverst: Det nye hotel får til huse i bygningen til højre ved siden af den høje, hvide bygning.

Se mere om Copenhagen Marriott Hotel


?