09.02.2018Møde & Event News

Nyt møde- og spahotel åbner 1. oktober

Hotellet ligger helt ned til vandet og indrettes som en genial kombination af wellness, meditativ ro og mødefacilititeter. Mød hotellet på messen!

Hotel Öresund Conference & Spa åbner 1. oktober i Landskrona helt ned til vandet. Hotellet indrettes med henblik på at kombinere spa, meditativ ro og mødeaktivitet - tæt på København. Hotellet ligger lige på den anden side af sundet midt i Landskronas hjerte, samme sted, hvor Ven-bådene lagde til i sin tid. Med den beliggenhed har man byoplevelser på den ene side og komplet ro på den anden. Maden kompletterer en fuldkommen nydelse på alle fronter.

Fra 2 - 220 personer

Hotel Öresund Conference & Spa har 7 møderum med plads op til 220 personer. Der er også festsale til fejring. Skydedøre gør det muligt at snitte lokalerne til, så størrelsen passer hver gang. Hotellet har i alt 125 værelser, hvoraf de 37 har altan mod vandet.

I tilknytning til receptionen findes en lounge med bar, hvor man kan mødes om aftenen. Restauranten rummer op til 250 gæster, og der findes også en a la carte restaurang med udeservering ved vandet. På femte sal ligger hotellets spa med udendørs pool, jacuzzi og en rooftop bar med udsigt over sundet.

Se mere om Hotel Öresund Conference & Spa


?