12.03.2018Møde & Event News

Nyt mødedesign er præget af disruption

Det skal være bevægeligt, hurtigt og anderledes. Sådan sagde Didde Steinmann fra CPH Lounge under et interview på Møde & Eventmessen.

Cph Lounge tog deres egen medicin og viste, hvor meget forskelligt, man kan med mødeindretning netop nu. Flere slog sig ned i de små huse, som var stillet op på messen, og mange havde glæde af de kubistiske puffer, som blev benyttet under foredragene. Ideen var, at alle kunne vælge, hvor og hvordan de ville sidde. Og salen virkede aldrig tom, for ved hvert foredrag, blev pladsen fuld af de stole, som tilhørerne selv placerede. Det gav en levende og meget ukonform stemning. Der ér noget ved et rum uden tomme stole.

"Når vi designer indretning til et møde, spørger vi altid ind til mødets formål. Er det et salgsmøde? Et kick off møde? Hvad ønsker man at få ud af det? På den måde er vi med til at understøtte stemningen og formålet. Nogle gange synes kunderne, vi stiller nogle besynderlige spørgsmål, men det er sådan, vi kan skabe magi i vores indretning," sagde Didde Steinmann.

Små verdener i sig selv

Cph Lounge arbejder meget med miløjer. Små verderner i sig selv. Det beviste de også på Møde & Eventmessen, dels gennem de faste elementer i form af netop husene og "fugleburene" i stor størrelse. Og i siddeområder hvor gæsterne slog sig ned for en pause. Men også på Cph Lounge standen, hvor der var anvendt lysbilled vægge, som på kort tid skaber en stemning af hytte i naturen med pejs og det hele. Den engelske Chesterfield sofa understregede stemningen og viste samtidig, hvor fint man kan kombinere det kendte med det komplet nye.

Se mere om Copenhagen Lounge


?