08.03.2018Møde & Event News

Nyt mødested for events og co-working

170 år gammelt skovhus blev reddet fra lukning og er kommet i hænderne på et passioneret ægtepar.

Villa Blide er ny partner på Konference.dk. Det charmerende skovhus er et kursuscenter i skovbrynet ved Jonstrupvang (Ballerup), som på trods af den intime stemning rummer op til 100 personer. Alle lokaler er æstetisk indrettet, lyse og stemningsfyldte med udsigt til det grønne i alle retninger. Stemningen emmer af ro, hygge og nærvær. Mødelokalerne er komplet udstyret med AV midler, projektor og mikrofoner, og der kan benyttes trådløs internet i hele huset.

Skovstier direkte fra huset

Fra Villa Blide træder man direkte ind i skoven, hvor der er stier til gåture i pauser eller walk-and-talk arrangementer. Villa Blide stiller gerne den overdækkede bålplads, grill og shelter med udsigt til sø og skov til rådighed. Der er fri parkeringsplads og offentlig transport lige til døren.

Denne perle af et skovhus fik i efteråret nyt liv, da ægteparret Pia og Henning Kokholm fra Ølstykke overtog lejemålet og genåbnede Villa Blide, som Ballerup Byråd ellers havde bestemt sig for at lukke.

“Da vi ved et tilfælde blev bekendt med at huset skulle lukke, så vi det som en unik mulighed - og nu kan vi så glæde os over, at vi har fået en lejeaftale i hus,” siger Pia Kokholm. Huset, der netop er fyldt 170 år, bærer på en lang og spændende historie og er oprindeligt opført som sommerresidens af en københavnsk professor.

Fokus på co-working og events

“Det er en ren fornøjelse at opleve, hvordan vores gæster straks fornemmer roen og trækker vejret lidt dybere, når de ankommer til Villa Blide,” siger Henning Kokholm. Fremover skal Villa Blide sætte rammen for inspirerende events, lærerige kurser og kulinariske oplevelser for både private og erhvervsliv. Huset drives i et kollegialt fællesskab af selvstændige konsulenter. Det er muligt at modtage coaching og kropsterapi via husets konsulenter, og man kan tage et kursus eller en uddannelse i personlig udvikling med undervisning i de fredelige omgivelser.

Se mere om Villa Blide


?