11.10.2018Møde & Event News

Nyt og råt rum til låns

CPH Food Space er et nyt udviklingsmiljø for events, madoplevelser, nye tanker for madproduktion og samarbejder for aktører i madens verden.

Madkastellet slår dørene op til et innovativt og råt miljø mellem historiske fragtmandshaller og pakhuse midt i den Grå Kødby i København. "Food Space" er et 500 m2 gammelt slagtehus med rå murstensvægge der - foreløbig – kan huse op til 150 personer til receptioner, fester, modeshows, middage og møder.

"De spændende, rå lokaler bliver samtidig et ’væksthus’ for partnerskaber og nytænkning inden for mad og spiseopleveler, hvor erfarne kræfter og undergrundsmiljøet kan krydsbefrugte hinanden," oplyser Madkastellet.

Fokus på mad og innovation midt i succes og ekspansion

Lejere af det nye eventlokale kan enten selv stå for mad og drikke eller bruge Madkastellet med kendiskokken og Madkastellets ejer Rasmus Pors som leverandør. ”Vi startede selv som madiværksættere – faktisk i Slagtehusgade 22, hvor vi stadig har eventlokaler - og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig den ånd, der driver os. Samtidig er vi ydmyge om, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling," siger Rasmus Pors.

"Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye mødesteder, 3 nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi både kan lære og lære fra os.”

Et levende udviklingsmiljø

"CPH Food Space er et udviklingsmiljø, både for madiværksættere og vækstvirksomheder, et synligt centrum for madoplevelser, nye tanker for madproduktion og samarbejder i madens verden," siger Mia Maja Hansson fra Kitchen Collective, der er en af drivkræfterne i CPH Food Space A.M.B.A., "Vi forventer, at Madkastellets store erfaring med både mad og events er noget, vi kan lære meget af. Samtidig åbner det for, at vi kan få unikke madoplevelser ud til endnu flere.”

Se mere om CPH Food Space


?