31.05.2021Møde & Event News

Nyt team på Haraldskær

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference har fået ny hotelchef og nye medarbejdere.

Efter mange måneder med nedlukninger møder medarbejderne på det smukkest beliggende hotel i Vejle Ådal nu igen hinanden til hverdag. Et par stykker er nye, og andre har fået en ny rolle for at sikre, at Haraldskær Sinatur Hotel & Konference fastholder sit høje kvalitetsniveau og ambitionen om at drive hotel på naturens præmisser.

Hasse Bonde-Sterup er ansat som hotelchef. Stillingen er nyoprettet, og ud over den daglige drift får han ansvar for salg, kvalitet og udvikling i overensstemmelse med Sinaturs strategi. Hasse skal arbejde tæt sammen med konstitueret direktør Christina Nielsen, og de to kender hinanden i forvejen, da Hasse Bonde-Sterup har i mange år sikret Haraldskærs høje kulinariske kvalitet som restaurantchef, og Christina Nielsen er direktør for Sixtus Sinatur Hotel & Konference.

Marianne Pandrup, som også har været ansat i Sinatur i en årrække, er startet som receptions- og konferencechef på Haraldskær.

Ny køkkenchef på hotellet er Ninna Bundgaard Christensen, der tidligere har arbejdet på blandt andet Henne Kirkeby Kro og Gram Slot. Som souschef får hun Kenneth Skøtt Wilkenskjeld, der kommer fra en stilling som kok på Comwell Kongebrogaarden.

Med de to nye medarbejdere i spidsen for køkken og restaurant vil Haraldskær have endnu mere fokus på at skabe velsmagende, bæredygtige kulinariske oplevelser af årstidens råvarer fra de lokale producenter.

Læs mere om Haraldskær Sinatur Hotel & Konference


?