02.10.2017Møde & Event News

Nyt top-gastronomisk mødelokale

Det er bl.a. Ole Damgaard, der står bag. Den katedral-inspirerede arkitektur er bygget af træ fra gamle, engelske møller.

Inden længe fylder top-gastronomi et ekstraordinært event- og udstillingslokale i udkanten af Herning. Hvidevarevirksomheden Witt A/S realiserer sammen med 'private dining-firmaet' Møller & Damgaard Gastro spisestedet ´Dining in the Dome`, der åbner i et innovativt kuppelhus, hvor æstetikken sætter dagsordenen.

Det halvkugleformet hus er opført i rå, bæredygtige træmoduler. Bag den krumme facade fordeler 160 kvadratmeter sig i et højloftet, katedrallignende univers. En vindeltrappe forbinder en stor stueetage og en mindre, svævende førstesal. Det indvendige fyrretræ kommer fra gamle og nedlagte møller i England. Domen ligner ikke prototypen på et showroom. Men det er den heller ikke, tværtimod.

Bygningen indeholder en gourmetrestaurant, som skal være en kompromisløs æstetisk oplevelse, hvor atmosfære og omgivelser appellerer til sanserne på linje med smagsindtrykkene i måltiderne.

Dining in the Dome er et pop-up-koncept og åbner 30-40 gange om året, men kan også bookes af private selskaber. (Kilde: PressWire)

Se mere om Dining in the Dome


?