11.02.2020Møde & Event News

Økologisk convenience og forkælelse er hot

Økologisk Landsforening spår 5 trends for økologisk udvikling i 2020.

På Nordic Meetings & Events Expo kan du møde organisationen 'Økologisk Landforening', som udstiller sammen med hotelkæden Sinatur Hotel og Konference på stand 201. Økologisk landforening har en rådgivningsfunktion og er en bred interesseorganisation (NGO) for alle, der brænder for økologi. I foreningens medie 'Økologisk' definerer organisationen 5 trends for økologisk udvikling i 2020. Nedenstående 2 trends kan indgå direkte i møde- og eventsammenhænge:

Meget mere økologisk convenience

Convenience – altså nemt tilgængelig og hurtig mad – fortsætter med at hitte blandt danskerne. Men der er et stigende krav om, at den mad, vi spiser on-the-go, skal være sund og økologisk. Derfor vil økologiske produkter i stigende grad finde vej til de steder, hvor vi 'hapser' og spiser maden undervejs.

Økologisk forkælelse

Når det kommer til at forkæle os selv lidt ud over det sædvanlige, skal lækkerierne selvfølgelig også være økologiske. Drikkevarer og søde sager er nye, hotte trends på den økologiske markedsplads. Produkter som flødeboller, alkoholfrie bobler og øko cocktails er noget alle skal prøve i 2020. Kilde: Fagmediet Økologisk udgivet af Økologisk Landsforening. Også det internationale nyhedsmedie 'Fortune' angiver økologiske cocktails og drinks som tidens hotte trend.

Mødeplanlæggere vægter bæredygtige møder højt nu

Vigtigheden af bæredygtige møder er nu oppe på 7-8, målt på en skala til 10. Det viser en rundspørge, som kan ses i Møde & Eventmagasinet nr. 1 2020, der udkommer i uge 9. Der er meget at glæde sig til at læse. Blandt andet en masse inspiration forud for besøget på Nordic Meetings & Events Expo 25. og 26. marts. i Forum, hvor netop bæredygtighed er et af flere aktuelle temaer og udviklingspotentialer.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo

Se mere om de 5 økologiske trends for 2020


?