25.04.2019Møde & Event News

Økonomiprofessor til VisitAarhus

Bestyrelsen i VisitAarhus har fået et stærkt navn i staben. Økonomiprofessor på Aarhus Universitet, Nina Smith er nyt bestyrelsesmedlem.

Det er stærke kræfter, der kommer til bestyrelsen for VisitAarhus. Udover at være tidligere vismand og p.t. økonomiprofessor på Aarhus Universitet er Nina Smith også formand i Forenet Kredit og næstformand i Nykredit.

By og kyst bindes sammen

I kølvandet på den nylige fusion mellem VisitAarhus og Destination Djursland skal Nina Smith bringes i spil i det strategiske arbejde for at binde by og kyst tættere sammen og dermed understøtte væksten i mødeindustrien og turismen.
 
”Nu skal vi dække en større geografi, og derfor skal vi sikre tættere sammenhæng mellem storbyproduktet og det attraktive kyst- og naturprodukt på Djursland. Der er behov for vid strategisk indsigt og stærke bestyrelseskompetencer i skabelsen af en samlet destination og fælles fortælling, og her leverer Nina Smith. Hun er et scoop for VisitAarhus,” siger bestyrelsesformand i VisitAarhus, Sten Tiedemann.

Business og leisure styrkes

Foruden vækst kan strategisk anvendelse af budskabet om både storby, kystlinje og unik natur generere øget markedsindflydelse, mener det nye bestyrelsesmedlem. ”Tilsammen er Aarhus og Djursland landets største destination uden for hovedstaden. Derfor er opgaven først og fremmest at skabe en samlet fortælling, der rammer målgruppen effektivt og motiverer en større og bredere gæsteskare. Derfor står vi over for et spændende strategisk arbejde, og jeg ser frem til, at vi i tæt samarbejde med erhvervslivslivet skaber resultater, der kan sende en større andel af turismefremmemidlerne i vores retning,” siger Nina Smith.

Se mere om VisitAarhus


?