21.09.2020Møde & Event News

Onlinemøder i alle størrelser og løsninger

Schæffergården opruster med online-møder, men behovet for det fysiske møde vil altid være der.

I samarbejde med Teletech tilbyder Schæffergården nu rådgivning og afvikling af onlinemøder, lige fra det lille møde med få deltagere til det store med flere tusinde deltagere.

Direktør Peter Feddersen udtaler: ”Behovet for det fysiske møde vil altid være der. Dynamikken og samværet med gode kollegaer til en kursusdag må vi aldrig glemme værdien af. Den inspirerende foredragsholder, der med sit nærvær inspirerer til udvikling og forandring – noget der skaber værdi for os alle. Dog har vi i disse tider også lært noget om at afholde møder online på alverdens platforme. Vi er blevet klogere på de muligheder der er for at mødes digitalt - og vi har alle fundet ud af, hvornår det giver mening at afholde et møde online – og hvornår det absolut ikke giver mening.

På Schæffergården vil gerne fange de møder, hvor det giver mening at mødes online. Vi vil rådgive og finde de løsninger, der passer præcis til det behov der måtte være - alt fra det lille møde på Zoom, en produktlancering med tusind deltagere online eller hybridmødet med hele afdelingen fra udlandet - mens hele den danske afdeling sidder fysisk på Schæffergården. Kun fantasien sætter grænser. Det er rigtig spændende, i en tid hvor alt virker svært, at udvikle et nyt ben på vores forretning – stadig med den gode Schæffergården ”ånd” i rammerne, servicen og den gode mad – men nu med stærke online kompetencer også.

Vi har allieret os med de bedste på området, for at sikre den rigtige rådgivning til vores gæster og det perfekte output på mødet. Vi sikrer også gerne at deltagerne ude i verden (eller bare i Jylland) er trygge inden mødet starter. Schæffergården er eksperter i det fysiske møde - Teletech er eksperter på det digitale møde – det er en kombination vi tror på”.

Læs mere om Schæffergården


?