09.10.2018Møde & Event News

Opgradér din LinkedIn mens du er i fængsel

Få de vigtigste tips til LinkedIn, når du nu alligevel skal gratis bag tremmer og se, hvordan det er at holde møde sådan et sted. Eller omvendt.

Lær at sælge med LinkedIn – på 1 time. Det foregår hos FÆNGSLET i Horsens den 24. oktober, når "LinkedInsider" kommer forbi og giver et gratis indspark til at bruge LinkedIn på den rigtige måde. Det vil sige ved at sælge sine budskaber uden at være sælgende.

Som i en amerikansk film

I samme forbindelse kan man få en rundvisning på FÆNGSLET og se, hvordan man holder møder og konferencer i et miljø, som er præget af FÆNGSLETs fortid. Man vil se, at indretningen har lagt sig så præcist, at man får følelsen og stemningen fra fængelstiden. Men man føler sig stadig godt tilpas og har alle de nødvendige faciliteter med AV, lækker mad osv. Selv om den naturligvis indtages, som var man fange på stedet. Med bænke, stålbakker og storkøkken-vibe som i amerikanske fængselsfilm. Der er overnatning med værelser med tremmer for vinduerne, så følelsen er skam autentisk nok. Men sengene er gode, og vinduerne kan naturligvis åbnes.

Få et foredrag med en tidligere indsat

FÆNGLSET har et stort udbud af events, som tilbydes i tilknytning til møderne. Både de helt korte og de længere og mere involverende events. Under hele opholdet mærker man stemningen fra fortiden. Allerede ved modtagelsen er det uniformerede "vagter", der tager imod ved den ikoniske grønne indgangsport. Hvis programmet tillader det, kan man tilvælge en aktivitet. For eksempel teambuilding i fængselsgården, en rundvisning i Fængselsmuseet eller et foredrag med en tidligere indsat/ansat.

Frokostseancen kan også være en oplevelse i sig selv. Det kan f.eks. være, at skuespillere fra Komediehuset giver den hele armen som fanger og betjente. Målet er at skabe en sammenhængende og autentisk oplevelse for de møde- og konferencegæster, der besøger FÆNGSLET.

Se mere om arrangementet hos FÆNGSLET


?