15.01.2019Møde & Event News

Oplev spritnyt hotel i Carlsberg Byen på MødeMekka

På næste MødeMekka den 24. januar kan du se det spritnye Hotel Ottilia i Carlsberg Byen og samtidig holde speedmøder med de 36 øvrige udstillere.

Vi tager hul på 2019 med årets første MødeMekka. Det sker den 24. januar på det nyeste 4-stjernede boutique-hotel Brøchner Hotel Ottilia i Carlsbergbyen med 10 mødelokaler og roof top restaurant, hvorfra der er en forrygende udsigt over byen. Arbejder du med planlægning af møder og konferencer, kan du som en af de første opleve det nye hotel. Du kan holde min. 3 og op til 10 møder med dine favoritter blandt de i alt 36 interessante udstillere.

5 gode grunde til at deltage:

•    Du holder møder med de udstillere, som passer til dit behov
•    Du får ny viden og inspiration til dine fremtidige arrangementer
•    Du får en rundvisning på det nyeste Brøchner Hotel Ottilia
•    Du oplever de mange muligheder for arrangementer i Carlsbergbyen
•    Du plejer dit professionelle netværk med kolleger og udstillere

Vi starter med bobler

Vi starter MødeMekka med et glas bobler og ønsker hinanden godt nytår, inden vi tager hul på dagens program. Udover at holde møder med udstillerne, kan du også høre historien om den nye bydel, Carlsbergbyen, opkaldt efter det berømte bryggeri.

Du får også et godt overblik over Carlsbergbyen som mødested, når Gitte Nørgaard fortæller om de forskellige venues, som bl.a. tæller Brygger Carl Jacobsens hjem. Vi runder dagen af med en lækker aftenbuffet i de smukke omgivelser. Og når vi nu er i øllens verden, vil der også være en lækker sixpack med smagsprøver på Crafted By til at tage med hjem.

Se mere om MødeMekka 24. januar


?