05.10.2017Møde & Event News

Prisen for "Bedste Hotel" går til...

Danish Travel Award tildelte prisen for "Bedste Hotel" til et luksushotel, som kendetegnes ved sit dunkende hjerte for gæstfrihed.

Torsdag den 4. oktober var over 300 primært topchefer fra den danske rejsebranche på plads i Cirkusbygningen, hvor Stand By for 23. år i træk var arrangør af Danish Travel Award.

Bedste hotel uden for hovedstaden

Hotelejer Steen Sørensen samt hotelchef Christina Pettersson fra Hotel Hesselet i Nyborg på Fyn måtte en tur på podiet for at modtage en award for "Bedste Hotel uden for hovedstaden". Hotel Hesselet vandt prisen foran Hotel Koldingfjord og Scandic Bygholm Park ved Horsens. Sidste års vinder var Radisson Blu Scandinavia i Aarhus. Hotel Hesselet har i år kunnet fejre 50 års jubilæum i de smukt indrettede lokaler.

Prisen for Bedste Hotelkæde i Danmark gik til Guldsmeden Hotels foran Sinatur og Comwell. Sidste års vinder var Arp-Hansen. (Kilde: StandBy).

Kærlighed og passion for mad og råvarer og et dunkende hjerte for gæstfrihed er essensen af Hotel Hesselet. Hotellet lægger vægt på helhedsoplevelsen, atmosfæren og en gennemført gastronomi.

Hotel Hesselet har 12 mødelokaler, hvoraf det største rummer op til 150 personer. Der er 53 dobbeltværelser og 6 suiter. Værelserne er er indrettet i både klassisk og moderne stil. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser mellem bøgeskov og strand.

I kategorien ”Bedste Hotel i København og Omegn” er Group Hotel General Manager Anders Duelund tilfreds. Sidste år tog søsterhotellet AC Hotel Bella Sky Copenhagen prisen.

I år havde præsidiet valgt at finde vinderne via et nyt afstemningssystem. Rejsebranchen kunne ikke stemme på sig selv, og der var indført et udvidet ’Danmarks-panel’ med 2.000 medlemmer håndteret af analyseinstituttet Epinion.

Navnlig en høj rangering af kvalitet blandt de nominerede, blev den afgørende faktor, citerer Copenhagen Marriott standby.dk for. Anders Duelund, Group Hotel General Manager hos BC Hospitality Group, der inkluderer Copenhagen Marriott, er glad og stolt over vinderprisen.

Han siger i pressemeddelelsen: “Vi glæder os meget over anerkendelsen, ikke mindst fordi det bekræfter os i, at engagement, vedholdenhed og fokus på top-service giver glade gæster, der tydeligvis husker deres positive oplevelse hos os. Herfra skal i særdeleshed lyde en stor tak.”

Videre hedder det: ”Copenhagen Marriotts direktør, Anna Käll, forstår med super motiverede medarbejdere gang på gang at skabe flotte resultater. Årets Danish Travel Award understreger, at Copenhagen Marriott ligger helt i top, når det gælder produkt og service, og medarbejderne kan med rette være stolte af årets pris, som i høj grad er deres fortjeneste.” (Kilde: HORESTA)

Se mere om Hotel Hesselet


?