27.11.2017Møde & Event News

Prisregn til Bandholm Hotel

Gazelle, Danmarks bedste hotel, "Loved by Guests Award 2017" - rosen til det nu 4-stjernede hotel tager ingen ende.

Bandholm Hotel er senest blevet kåret som en af dagbladets Børsens gazellevirksomheder, hvilket er ensbetydende med en fordobling af omsætningen eller bruttoresultat i løbet af 4 regnskabsår. Bandholm hotel har de sidste fire år været inde i en rivende udvikling med både stigende omsætning og stigende overskud, i takt med at hotellets aktiviteter er blevet udvidet.

Opgraderet til 4 stjerner

De senere år er der sket meget i Bandholm, landsbyen ved den lille havn på Nordlolland. Det gamle Hotel blev opført i 1886 på havnen, og er de senere år blevet renoveret og opgraderet til fire stjerner. Oprindeligt lå der på grunden en kongelig privilegeret kro med bevilling fra 1692. I forbindelse med renoveringen er atmosfæren fra 1800-tallets romantik blevet bevaret, samtidig med at de nyeste faciliteter tilbydes gæsterne i de smagfuldt nyindrettede 40 værelser.

Forrige sommer anlagde Bandholm en cirka 100 gange 30 meter sandstrand lige uden for hotellets udendørs terrasse. Costa del Bandholm er om sommeren en meget populær sandstrand både for hotellets gæster og den lokale befolkning. ”Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel et ideelt overnatningssted, og der er mulighed for afslapning, badning, sejlads og lignende. Vi er stolte over at kunne tilbyde gæsterne firestjernet service her på Sydhavsøerne.

Danmarks bedste

Bandholm Hotel også blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsesite TripAdvisor. Hotellet ligger pt. som nr. 1 i Danmark på de to største anmeldelsesportaler TripAdvisor og Trivago, baseret på hundredevis af gæsteanmeldelser. Bandholm Hotel har desuden modtaget Hotel.com's Loved by Guests Award 2017, som kun gives til de allerbedste hoteller. Endvidere har hotellet vundet TripAdvisor's eftertragtede Travellers' Choice Award i 2015, 2016 og 2017, baseret på brugernes oplevelser. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016. Kilde: Presswire.

Se mere om Bandholm Hotel


?