16.05.2019Møde & Event News

Prøv et nyt og ansvarligt event

Social Foodies åbner butik i Tivolis Food Corner, hvor man kan deltage i firma-workshops og købe produktpakker til bl.a. firmagaver.

Virksom heden Social Foodies åbner sin nye butik i Tivoli Food område i slutningen af juni. Man kan deltage i firma-events og også købe kædens signaturprodukter som friskrørt is, frisklavede flødeboller, energibarer og cookies samt nye morgenmads- og frokostmenuer med et inspirerende tvist fra Afrika.

Firma events og firmagaver

Idémanden bag Social Foodies, Thor Thorøe siger: ”Ambitionerne med dette flagskib er, at det skal være vores ”all in one”, hvor kunderne kan købe vores signaturprodukter. Der vil være workshops, firmakurser og fokus på innovation. Vi vil også eksperimentere med nye afrikanske råvarer, så danskerne løbende kan opleve nye spændende smagsvarianter og produkter.”

Food-lab

Udover butikken og cafeen vil der også være et food-lab, hvor der vil blive udviklet nye produkter. Cafémiljøet bliver etableret ved åbningspartierne ud mod Bernstorffgade samt langs en grøn væg med levende planter. Det kræver med andre ord ikke billet til Tivoli at besøge Social Foodies’ butik og café.

Høj fokus på ansvarlighed

Varerne er produceret med chokolade fra egen fabrik i Sydafrika. Fokus er at udvikle og tilbyde produkter af højeste kvalitet og samtidig sikre en bæredygtig værdikæde, så lokale farmere og producenter i Afrika får mulighed for at opnå en forbedret livskvalitet. Missionen er: “value for many”, hvor målet bl.a. er at skabe lokal vækst i udviklingslande, specielt i Afrika. Det er således en virksomhed med fokus på at skabe værdi for mange mennesker. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Tivoli som mødedestination


?