07.10.2019Møde & Event News

Prøv ny gratis bookinghjælp

Skriv dine ønsker for jeres næste møde - og vent et par timer. Så får du en mail med kontakt til præcis de mødesteder, hvor flest ønsker er opfyldt.

Hvis du går ind på Konference.dk ser du et nyt orange felt i toppen af siden, hvor der står "Gratis bookinghjælp". Her kan du skrive, hvad du har brug for til et møde, konference eller en firmafest. Dine ønsker kommer direkte ind hos Konference.dk, hvor der sidder folk parat, som kender alle de gode steder, uanset hvor i landet arrangementet skal foregå. Og uanset størrelse eller type af mødested. Få timer senere - i dagtimerne - vil du modtage en række forslag til mødesteder, der opfylder dine ønsker. Heriblandt sikkert også nogle du slet ikke kendte til.

Du kan som hidtil også ringe til os og rådføre dig eller selv søge på mødesteder og booke via Konference.dk

Skriv alt, hvad du ønsker dig

"Skriv endelig alt, hvad der er vigtigt for jer. Dvs. både krav til størrelse og beliggenhed, men også om I vil have et roligt sted, et sted ved vandet, et billigt sted eller luksus, gratis parkering - hvad der nu måtte være det vigtigste. Der er plads til at skrive dine personlige ideer og ønsker til dagen og skriv eventuelt også, hvad I vil opnå med mødet. Vi kan sagtens finde gode forslag ud fra få oplysninger. Det er jo ikke altid, detaljerne er vigtige, men jo flere ønsker, vi får, jo mere præcist kan vi finde det sted, som er ekstra velegnet til formålet," siger bookingkonsulent Helene Fribo fra Konference.dk (Foto: Best Western Torvehallerne som er 1 ud af 237 mulige mødesteder via Konference.dk)

Prøv gratis bookinghjælp på Konference.dk


?