05.03.2019Møde & Event News

Prøv Scandic på 9 måder

Scandics 9 Extended hoteller er alle nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk.

Scandics 9 Extended hoteller er alle nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk. Det sidste nye skud på Scandic-stammen er Scandic Kødbyen (foto), som i høj grad er inspireret af det kreative og levende miljø. Stedets fortid fornægter sig ikke, men er trukket frem med stemning og humor i indretningen. Og ja - så findes der vel næppe mere behagelig stole end dem, man finder i hele det kæmpe område i stueplan. Det er som ét stort og levende arbejdsområdet - i høj grad præget af afslappet stemning.

Nyt hotel til august

Til august åbner det nye Scandic Falkoner. Her kommer man til at træde direkte fra byens pulserende liv ind i historiske og smukke lokaler. Alle mødelokaler er udstyret med det nyeste inden for av.

Midt i København ved søerne ligger Scandic Copenhagen. Mere centralt bliver det ikke. Det samme gælder Scandic Aarhus City med gågaderne lige uden for døren. Scandic Kolding samler Trekantområdet og har som noget særligt sin egen boldbane, som er perfekt til enhver form for teambuilding. I Horsens byder Scandic Bygholm Park ind med en moderniseret herregård fra 1775.

Altid centralt

Hos Scandic Hvidovre kan man tage en dukkert i den indendørs pool. Om sommeren er der udendørs servering. Scandic Sydhavnen i København ligger kun 3 kilometer fra centrum og tæt ved motorvejen og ikke langt fra lufthavnen. Scandic Sluseholmen er et topmoderne konferencehotel tæt ved havnebad, kanaler og marina.

Se mere om Scandic Hotels


?